Americanca Amanda Anisimova, 17 ani, locul 51 WTA, a declarat că i-au cam "tremurat mâinile" la meciul cu Simona Halep, mai ales în momentele decisive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-au cam tremurat mâinile, nu a fost chiar aşa uşor. De fiecare când eram aproape simţeam presiunea. Ştiam că trebuie să fiu atentă la reverul lung de lingie, dar cred că am avut un plan bun. Este o arenă senzaţională, e prima oară când joc aici", a declarat Anisimova la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi de alte două ori finalistă, a fost eliminată în sferturile de finală ale French Open, după ce a fost învinsă, joi, cu scorul de 6-2, 6-4, în 68 de minute, de americanca Amanda Anisimova, 17 ani, locul 51 WTA. Simona Halep va coborî pe locul 8 WTA, după ce nu şi-a apărat titlul de anul trecut.

Aceasta va fi cea mai slabă clasare a Simonei Halep de la 17 februarie 2014, când a fost pe locul 9 WTA.

Amanda Anisimova a întrecut-o pe Simona Halep mai clar decât pe Irina Begu, când s-a impus, în turul al treilea, cu scorul de 7-6 (6), 6-4.

Jucătoarea americană va evolua în penultimul act cu australianca Ashleigh Barty, locul 8 WTA, care a învins-o, cu 6-3, 7-5, pe americanca Madison Keys, locul 14 WTA.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.