Tenismenul britanic Andy Murray, fost lider ATP, dar acum pe locul 119 mondial, nu va participa la turneul de 1.000 de puncte de la Miami, din cauza unei accidentări la muşchii inghinali, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Murray, dublu câştigător al probei de simplu în 2009 şi 2013, primise un wild card pentru turneul care începe miercuri.

"Nu am avut probleme în timpul antrenamentului, m-am simţit bine, am făcut nişte exerciţii la sala de gimnastică vineri, nicio problemă. Apoi m-am trezit pe la trei dimineaţa, am simţit dureri în zona inghinală, nu pe partea în care am avut operaţia. Când m-am ridicat din pat, m-am chinuit destul de mult să merg. Nu am idee ce am făcut, este unul dintre acele lucruri ciudate. În fiecare zi situaţia s-a îmbunătăţit progresiv, dar nu suficient", a spus Murray citat de Miami Herald.

Scoţianul a renunţat să meargă la turneul de la Dubai de săptămâna trecută, după ce soţia sa a născut al patrulea copil al cuplului.

Şi Novak Djokovici, Rafa Nadal, Roger Federer şi Dominic Thiem au anunţat că nu vor concura la Miami Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.