Organizatorii turneului ATP de la Queen's l-au anunţat pe tenismenul britanic Andy Murray pe lista jucătorilor înscrişi la competiţia de 500 de puncte care va avea loc între 17 şi 23 iunie, la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Stefanos Tsitsipas, Marin Cilici, Milos Raonic, Nick Kyrgios şi Stan Wawrinka se numără şi ei printre cei 11 jucători anunţaţi de organizatori.

Murray nu a mai jucat de la Australian Open şi a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale la şoldul drept, la 29 ianuarie, la Londra. 

La Australian Open, britanicul de 31 de ani a declarat că ar putea fi ultimul său turneu. El a fost vizibil emoţionat şi a plâns la conferinţa de presă susţinută la Melbourne. La început, după ce a fost întrebat cum se simte, el a răspuns: “Nu grozav” şi apoi i-a venit să plângă, astfel că a ieşit din sală pentru scurt timp, pentru a-şi reveni.

El a spus că durerea la şoldul drept, din cauza căreia a fost operat în urmă cu un an, nu a dispărut şi a făcut să nu mai aibă bucuria dinainte de a se antrena şi a participa la competiţii.

După ultima operaţie, fostul lider ATP a declarat că nu mai are durereri, dar a apreciat la sub 50 la sută şansele de a evolua la turneul de la Wimbledon, din luna iulie, competiţie pe care a câştigat-o în 2013 şi 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.