Fotbalistul echipei FC Argeş, Andreas Calcan, a criticat arbitrajul de la meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 2-3, considerând că aa fpst părtinitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"(Din nefericire, pierdem meciul pe final. Despre arbitraj n-aş vrea să vorbesc, să intru în polemici. Domnul Mirel Rădoi cred că avea dreptate când a spus un 'arbitraj şmecheresc'. Şi la faza penaltIului şi la multe alte faze. Câteva faulturi, auturi, cornere, totul pentru ei. Aşa s-a simţit şi aşa s-a văzut, în fine, nu vreau să discut foarte mult. Şi noi cred că am avut un penalti clar la Garita în prima repriză, nici măcar nu s-a dus să verifice faza. La noi s-a spus în cască, trebuia să verifice dacă i s-a spus, nu? Creţu a pasat, a vrut să intre la un-doi. Am pus mâna pe el, dar eu cred c-a fost înainte de a intra în careu. Doar m-am uitat la el, a dat pasă şi a vrut să plece. Eu nu cred c-a fost. Mi se pare foarte uşor acordat", a declarat Calcan, potrivit digisport.ro.

 Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa FC Argeş, într-un meci al etapei a 12-a a Superligii.

FCSB a marcat prin Compagno ’11, ’64 (penalti) şi Cordea ’87. Pentru FC Argeş au înscris Calcan ‘5 şi Garita ’79.

Partida a fost arbitrată de George Găman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.