Pivotul Andras Szasz (26 de ani) revine la Dinamo după un sezon petrecut în Ungaria, la Grundfos Tatabanya, a anunţat gruparea "alb-roşie". Szasz a câştigat titlul naţional cu Dinamo în sezonul 2018-2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andras Szasz (1,95 metri înălţime / 107 kilograme greutate) a semnat cu Dinamo un contract pe doi ani. 

”Mă bucur că pot să mă întorc la Dinamo, unde mi-a mers foarte bine din punct de vedere profesional. Am câştigat titlul naţional şi Supercupa României, am jucat în EHF Champions League şi, mai important, am avut parte de un colectiv unit, unde m-am simţit ca într-o familie. În plus, suporterii dinamovişti sunt fără egal, mi-au câştigat inima. Consider că anul petrecut în campionatul maghiar m-a ajutat să cresc la capitolul experienţă şi sper să mă implic şi mai puternic la Dinamo”, a declarat handbalistul din Odorheiu Secuiesc.

În sezonul 2018-2019, Szasz a marcat pentru Dinamo 109 de goluri (71 în Liga Naţională, 29 în EHF Champions League, 6 în Cupa României şi 3 în Supercupă).

Andras Szasz este al doilea jucător nou transferat anunţat de managementul echipei pentru sezonul 2020-2021, după Valentin Ghionea (extremă dreapta). Mai mulţi jucători din cei care au evoluat în sezonul trecut şi-au prelungit contractele cu Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.