Anderlecht Bruxelles va pierde cu 0-5 meciul cu Standard Liege, suspendat din cauza incidentelor. Meciul a fost oprit în minutul 31, la scorul de 2-0 pentru Standard, unul dintre marcatorii golurilor fiind Răzvan Marin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit dhnet.be, Anderlecht a primi şi o amendă de 50.000 de euro, după incidentele produse de fani, care au aruncat cu fumigene, petarde şi scaune şi s-au bătut cu forţele de ordine.

Răzvan Marin deschisese scorul pentru gazde în minutul 22, iar pentru Standard mai marcase M’Poku, în minutul 30, din penalti. De la Anderlecht a fost eliminat Mbodji, în minutul 29.

Potrivit dhnet.be, startul meciului a fost întârziat câteva minute din cauza fumigenelor. După golul marcat de Marin, s-au aruncat din nou mai multe fumigene. Arbitrul partidei l-a eliminat pe Mbodji iar apoi a acordat penalti pentru gazde după consultarea VAR. Al doilea gol a atras din nou reacţia suporterilor echipei oaspete, care au aruncat iar cu fumigene, astfel că arbitrul a decis ca jocul să fie oprit definitiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.