Amânarea Australian Open din cauza incendiilor de vegetaţie este puţin probabilă, susţin organizatorii, care au precizat că au luat toate măsurile pentru a proteja jucătorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Openul Australiei este programat în perioada 20 ianuarie - 2 februarie, la Melbourne, un oraş acoperit de un fum toxic provocat de incendiile de vegetaţie din est.

Novak Djokovici, preşedintele Consiliului Jucătorilor ATP şi numărul 2 mondial, a cerut organizatorilor să ia în considerare o amânare a turneului dacă incendiile şi fumul degajat ameninţă sănătatea jucătorilor.

Preşedintele federaţiei australiene (Tennis Australia) Craig Tiley a afirmat că nu se ia în considerare o astfel de măsură.

"Având în vedere informaţiile de care dispunem, previziunile sunt bune. Am luat măsuri suplimentare pentru ca Openul Australiei să se desfăşoare aşa cum am prevăzut", a declarat Tiley.

Dacă prezenţa fumului toxic este considerată periculoaseă, arbitrii pot întrerupe meciurile, a mai spus Tiley.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.