Germanul Alexander Zverev, deţinătorul trofeului şi locul 7 ATP, s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, în urma victoriei de vineri, obţinute în faţa rusului Daniil Medvedev, locul 4 mondial, scor 6-4, 7-6 (4), în ultima etapă a Grupei Andre Agassi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Succesul lui Zverev, obţinut în 78 de minute, este sinonim cu eliminarea din competiţie a numărului 1 mondial, spaniolul Rafael Nadal.

În semifinale, sâmbătă, Zverev, care a ocupat locul 2 în Grupa Andre Agassi, va evolua contra austriacului Dominic Thiem, locul 5 mondial, care a câştigat Grupa Bjorn Borg, în timp ce grecul Stefanos Tsitsipas, locul 6 ATP,  primul în Grupa Andre Agassi, va evolua contra elveţianului Roger Federer, al treilea jucător al lumii şi ocupant al locului 2 în Grupa Bjorn Borg.

Nadal a obţinut două victorii şi o înfrângere în grupă, la fel ca Tsitsipas şi Zverev, dar a ocupat în final locul 3, înaintea lui Medvedev, care a înregistrat trei înfrângeri.

În ciuda eliminării de la Turneul Campionilor, spaniolul va ocupa locul I ATP la finalul anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.