Căpitanul Parmei, Alessandro Lucarelli, a fost unul din jucătorii importanţi ai formaţiei în sezonul recent încheiat, în care gruparea a revenit în Serie A, după ce a intrat în faliment, în 2015 şi a fost retrogradată în liga a patra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, la sărbătoarea ce a marcat promovarea, Lucarelli, care va împlini 41 de ani la 22 iulie, şi-a anunţat retragerea din activitate. La 40 de ani, fundaşul a jucat 32 de meciuri în Serie B şi a marcat patru goluri. În total, el a evoluat în 350 de partide pentru Parma, din 2008.

Alessandro Lucarelli este fratele mai cunoscutului Cristiano Lucarrelli, fost atacant, de asemenea jucător la Parma, dar şi la echipe ca Valencia, Livorno, Lece, Torino sau Şahtior Doneţk, cu şase selecţii în echipa naţională.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În semn de respect pentru Alessando, conducerea clubului a decis să retragă tricoul cu numărul 6, purtat de căpitan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.