FRF informează că jucătorul echipei naţionale de tineret care a prezentat simptome de Covid-19 este infectat cu virusul Sars-Cov-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate, rezultatul testului efectuat de jucătorul care a prezentat simptome şi care a fost izolat în ziua meciului cu Malta este pozitiv. În aceste condiţii, s-a ajuns la trei cazuri pozitive în delegaţia Under 21: doi jucători şi un membru al staff-ului. Toţi trei se află izolaţi", arată FRF.

Forul de la Casa Fotbalului anunţa, miercuri, că un fotbalist din lotul echipei naţionale de tineret a prezentat simptome de Covid-19 şi a fost testat.

"Unul dintre fotbaliştii din lotul de la U21 a prezentat simptome de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Fotbalistul s-a simţit rău înainte de plecarea la stadion, motiv pentru care nu a mai făcut deplasarea la Giurgiu. Acesta a acuzat o stare de greaţă şi, având în vedere cele două cazuri de Covid-19 confirmate la lotul Under 21, s-a decis izolarea acestuia. În această dimineaţă i s-a făcut testul şi se aşteaptă rezultatul acestuia", a preiczat FRF.

România a învins, marţi, la Giurgiu, cu scorul de 4-1 (4-0), reprezentativa Maltei, în penultimul meci al tricolorilor "mici" în Grupa a VIII-a a preliminariilor Campionatului European din 2021.

Înaintea acestui meci au fost înregistarte două cazuri pozitve de infectare cu noul coronavirus, jucătorul Alexandru Paşcanu şi antrenorul secund Răzvan Rotaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.