Al Shabab, echipa antreantă de Marius Şumudică, a pierdut, joi, în deplasare, cu scorul de 3-2 (1-0), de Al Hilal, în ultima etapă a campionatului din Arabia Saudită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu Valerică Găman şi Constantin Budescu pe teren tot meciul, Al Shabab a fost condusă cu 2-0, după reuşitele lui Gomis '7 şi Giovinco '52. Formaţia oaspete a egalat prin Seba '67 şi Abdulmajeed Al Sulaiheem '87. Al Hilal a marcat golul victoriei prin Gomis, în minutul 90+1, din penalti.

Al Hazem, echipa antrenată de Daniel Isăilă, a remizat, în deplasare, scor 2-2, cu Al Quadisiya. Al Hazem a condus cu 2-0, a fost egalată, după care oaspeţii au ratat un penalti, în minutul 90+8. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipa lui Isăilă va juca barajul pentru menţinere în prima ligă. Dacă ar fi câştigat, Al Hazem s-ar fi salvat de la retrogradare.

Al Nassr a devenit campioană, după ce a învins, acasă, cu 2-1, formaţia Al Batin, antrenată de Ciprian Panait, care era deja retrogradată.

Al Hilal a ocupat locul 2, la un punct de Al Nassr, 69 faţă de 70, iar echipa lui Şumudică a pierdut locul 3, terminând pe poziţia a cincea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.