Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, că John Heitinga nu rămâne la conducerea tehnică a echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ajax l-a informat pe John Heitinga că gruparea va începe căutările pentru un nou antrenor principal. După plecarea lui Alfred Schreuder la sfârşitul lunii ianuarie, Ajax a conveniit cu Heitinga că el va fi antrenor principal la meciurile rămase din sezonul 2022/2023”, se arată pe site-ul clubului olandez.

Directorul sportiiv Sven Mislintat a declarat că nu i-a fost uşor să-i spună lui Heitinga că nu rămâne la conducerea tehnică a echipei. “I-am spus lui John în această după-amiază. La nivel personal, a fost o decizie grea şi nu a fost uşor să îii spun. John a ajutat clubul într-un moment dificil şi a făcut-o din toată inima. Îi suntem recunoscători. A fost o perioadă dificilă. Ajax era pe locul cinci şi a termiinat pe trei. A învăţat multe în ultimele lunii şi ne-ar plăcea ca el să rămână legat de club. Însă am ajuns la concluzia că Ajax are nevoie de un antrenor principal mai expperimentat”, a afiirmat Miislintat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.