Adrian Mutu a anunţat, marţi, că a preluat conducerea tehnică a echipei Neftci Baku.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt onorat să fiu numit antrenor principal la Neftci. Acesta este cel mai mare club din Azerbaidjan, cu cei mai mari şi mai pasionaţi fani din Azerbaidjan. Fanii lui Neftci sunt renumiţi în Europa pentru pasiunea şi loialitatea lor şi sper să construiesc o legătură bună cu ei, pentru că, în cele din urmă, ei sunt cei care menţin mereu viu spiritul unei echipe. Obiectivul meu este de a readuce Neftci în locul pe care îl merită - să domine în Azerbaidjan şi să reprezinte Azerbaidjanul în Europa cu mândrie şi onoare”, a notat Mutu pe Facebook.

El a precizat că l-a impresionat proiectul prezentat de conducerea grupării azere.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Neftci are un proiect uriaş, care include, printre altele, restructurarea clubului şi modernizarea acestuia în conformitate cu conceptul unui club de fotbal european modern. Am fost impresionat de acest proiect în timpul discuţiilor pe care le-am avut cu conducerea clubului, care are o viziune asupra modului în care va realiza reformele. Ştiu că situaţia actuală îi afectează pe fanii noştri şi comunitatea Neftci. Astfel, ne afectează şi pe noi. Îmi voi folosi toate cunoştinţele, experienţa, expertiza pentru a schimba această situaţie şi pentru a-i face fericiţi pe fanii noştri. Neftci este destinat gloriei şi, mai devreme sau mai târziu, Neftchi va face lucruri mari în Europa. Acesta este destinul nostru. Şi sunt încântat că am o astfel de oportunitate de a încerca să o fac cât mai curând”, a menţionat Mutu, adăugând: “Cu toate acestea, înţelegem, este un proces, este nevoie de ceva timp. Dar abia aştept să încep să lucrez cu echipa şi să încerc să o îmbunătăţesc”.

Şi Neftci a confirmat numirea lui Mutu, într-un mesaj în social media.

Adrian Mutu s-a despărţit sâmbătă de FC Rapid.

Până la 21 iunie, echipa Neftci a fost antrenată de Laurenţiu Reghecampf.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.