Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo anunţă că va închiria terenurile de antrenament din complexul sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare, care aparţine CS Dinamo, şi le pune la dispoziţie în mod gratuit, pentru toate grupele de juniori ale grupării din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi la ora 12:00 a avut loc în Ştefan cel Mare o întâlnire importantă la care au luat parte reprezentanţii ADPD, Popa Ionuţ (Comandantul CS Dinamo), Dorin Serdean (Preşedinte Executiv Dinamo), Ioan Mărginean (Manager General Dinamo), Cornel Ţălnar (Preşedinte Centru de Copii şi Juniori Dinamo) şi marea glorie dinamovistă Ionel Augustin.Cu ocazia acestei întâlniri s-au pus bazele unei colaborări între ADPD şi FC Dinamo, prin care Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo se va implica activ în promovarea tinerelor talente din cadrul clubului nostru prin închirierea terenurilor de antrenament din Complexul Sportiv şi punerea lor la dispoziţie în mod gratuit, pentru toate grupele de juniori de la Dinamo. Totodată, ADPD se va ocupa de procurarea echipamentelor de prezentare şi antrenament pentru echipele noastre U17 şi U19. Sperăm să fie o implicare de bun augur, să participăm împreună cu toţi suporterii la creşterea în condiţii optime a viitoarelor vedete dinamoviste", a precizat ADPD.

De la lansarea oficială a programului ADPD, diferit de cel al Peluzei Cătălin Hâldan, Doar Dinamo Bucureşti, cinci sute de suporteri dinamovişti au cotizat şi donat în contul asociaţiei suma de 195.409 lei, bani care vor fi folosiţi integral pentru rezolvarea problemelor de la Academia Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.