Norvegiana Kajsa Vickhoff Lie şi austriaca Rosina Scnheeberger au căzut rău, duminică, în proba de Super G din cadrul etapei de Cupă Mondială de la Val di Fassa (Italia), necesitând evacuarea lor pe calea aerului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai întâi, Vickhoff Lie a căzut la jumătatea traseului şi a fost proiectată apoi în plasele de siguranţă de pe marginea pistei. Cursa a fost întreruptă peste 20 de minute pentru ca schioarea norvegiană să fie evacuată cu elicopterul. Potrivit Rai Radio, Vickhoff a suferit o fractură de tibie şi peroneu.

 

Rosina Schneeberger a lovit violent o poartă din prima parte a cursei, înainte de a ajunge şi ea în plasele de siguranţă, ţipând de durere, în timp ce aştepta să fie dusă la spital, tot cu elicopterul. După primele estimări, austriaca ar fi suferit o entorsă la genunchi.

Cursa a fost întreruptă şi după acest al doilea accident.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.