Antrenorul Abelardo Fernandes a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Alaves, ultima clasată în LaLiga, infomează presa spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul de 50 de ani a rezistat doar trei luni în funcţie, în acest al doilea mandat al său la formaţia bască (primul, între 2017 şi 2019). El a fost numit în ianuarie, în locul lui Pablo Machin.

Înfrângerea de duminică, suferită pe teren propriu, cu scorul de 1-3, în faţa echipei Celta Vigo, în etapa a XXIX-a, a fost ultima pentru Alaves cu Abelardo pe bancă.

Sub conducerea lui, Alaves a reuşit cinci puncte (o victorie şi două remize) din 33 posibile. Echipa este pe locul 20, ultimul, cu 23 de puncte, la egalitate cu Eibar, de pe locul 19, şi la trei puncte de Elche, de pe locul 17, ultimul care asigură prezenţa în sezonul viitor al primei ligi spaniole.

Potrivit marca.com, Javier Calleja, 42 de ani, fost antrenor la Villarreal, ar putea fi numit în locul lui Abelardo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.