Zeci de oameni au petrecut noaptea de Înviere în Piaţa Victoriei din Capitală, locul protestelor antiguvernamentale, unde au adus ouă roşii, cozonaci, drob şi suc. Ei au avut pancarte cu mesajul "În noaptea de Înviere noi continuăm a cere demisia!”, potrivit Digi 24.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Piaţa Victoriei din Capitală, în a 75-a seară de la declanşarea protestelor faţă de Guvernul Grindeanu, zeci de oameni s-au adunat şi au petrecut Paştele împreună, au întins o masă şi au ciocnit ouă roşii.

Oamenii au adus de-acasă ouă roşii, cozonaci, drob şi suc, au aprins candele şi şi-au făcut urări.

Un alt protestatar a strigat la portavoce "Hristos a înviat! România a înviat!”.

De asemenea, nu au lipsit nici pancartele: "Hristos a înviat, România va învia”, "În noaptea de Înviere noi continuăm a cere demisia!”, "Guvernul Dragnea – 100 de zile, manifestanţi – 75 de zile. Hai cu egalarea!”, "Tomberoanele-s mai curate decât cazierele voastre pătate”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.