Liderul USR Bucureşti Vlad Voiculescu a scris sâmbătă pe Facebook că atunci când societatea noastră a avut mai mare nevoie, Mihai Şora ne-a fost conştiinţă, model de civilitate, de rezilienţă şi de încredere în ceea ce are mai bun ţara şi poporul ăsta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Domnul Şora este unul dintre darurile primite de generaţia noastră. O conştiinţă venită, parcă, dintr-o lume mai bună. L-am cunoscut personal pe Mihai Şora, ca mulţi alţii, doar în anii din urmă. În Piaţa Victoriei, atunci când a scris pe zăpadă cele trei cuvinte care pentru mulţi au definit ani întregi: „Iarna rezistenţei noastre”, a scris fostul ministru pe Facebook. 
 
Vlad Voiculescu arată că ”atunci când societatea noastră a avut mai mare nevoie, Mihai Şora ne-a fost conştiinţă, model de civilitate, de rezilienţă şi de încredere în ceea ce are mai bun ţara şi poporul ăsta”.
 
”Dumnezeu să îl odihnească în pace! Putere minunatei sale soţii, Sora Luiza! Mihai Şora va rămâne mereu în inimile noastre!”. mai spune Voiculescu. 

 

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Filosoful şi eseistul Mihai Şora a murit, sâmbătă, la vârsta de 106 ani. Pe pagina sa de Facebook a apărut, sâmbătă seara, o postare cu mesajul: ”Iubitule, ai fost fericire pură: nu doar un om frumos, ci Frumuseţea însăşi”, semnată Aziul.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.