Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu a anunţat că va fi refăcut spaţiul verde şi aleilor aferente din faţa Teatrului Naţional Bucureşti, iar lucrările vor fi finalizate pe 1 iunie a.c.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Refacem spaţiul verde din faţa Teatrului Naţional Bucureşti. Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a semnat cu Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial contractul de lucrări pentru reparaţii la aleile aferente spaţiului verde din faţa Teatrului Naţional, în valoare totală de 305.000 de lei. Finalizarea acestor lucrari este preconizată pentru data de 1 iunie 2023”, a scris Horia Tomescu, marţi pe Facebook. 
 
Viceprimarul Capitalei a mai spus că urmăreşte personal ca lucrările să respecte toate cerinţele tehnice şi „să avem în acest loc emblematic al Bucureştiului, alei şi mobilier urban de calitate şi un spaţiu verde reprezentativ pentru inima unei capitale europene”.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.