Viceprimarul USR al Capitalei Horia Tomescu a anunţat că vor fi efectuate lucrări de reparaţii la cele 10 terenuri sportive din parcurile administrate de către Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), pentru prima oară după 12 ani şi anume terenurile din parcurile Herăstrău, Carol, Circul de Stat, Băneasa, Izvor şi Tineretului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Reparăm cele 10 terenuri de sport din parcurile administrate de ALPAB pentru prima dată după 12 ani! Pentru copiii şi tinerii iubitori de sport şi mişcare, terenurile vizate se află în parcurile Herăstrău, Carol, Circul de Stat, Băneasa, Izvor şi Tineretului. Investim în sport, sănătate şi în dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor noştri, care au mare nevoie de activităţi în aer liber, care să-i desprindă de ecranele telefoanelor”, a scris Horia Tomescu, vineri pe Facebook. 
 
El a adăugat că au fost publicate două anunţuri în platforma SEAP pentru înlocuirea suprafeţei antiderapante şi reparaţii la structurile metalice perimetrale.
 
„De la încheierea contractelor, operatorii vor avea la dispoziţie 45 de zile pentru execuţia lucrărilor. Concret, vom înlocui suprafeţele de joc deteriorate, vom repara gardurile ce împrejmuiesc terenurile prin grunduire şi vopsire, vom înlocui sistemele de prindere, vom igieniza panourile şi vom înlocui plasele coşurilor de baschet. Pentru mine, accesul la terenuri de sport moderne şi civilizate, în care copiii să facă mişcare şi să îşi întărească spiritul de echipă, este o parte esenţială a anagjamentului meu de a transforma Bucureştiul într-o localitate prietenă a copiilor. Invit toţi operatorii economici interesaţi să consulte caietele de sarcini publicate în SEAP (aici: https://shorturl.at/bAO24 şi aici: https://shorturl.at/dhyMX), şi să depună oferte până la data limită de 16 mai”, a completat Tomescu.

 

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.