Viceprimarul Capitalei Horia Tomescu a anunţat, vineri, inaugurarea Centrului de Terapie Eminescu din Bucureşti, un spaţiu pe care PMB l-a pus la dispoziţia Asociaţiei Help Autism şi în care copiii şi tineri vor beneficia de terapii pentru tulburări cu spectru autist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„50 de copii şi tineri din Bucureşti au de astăzi acces la terapii pentru tulburări de spectru autist (TSA), într-un spaţiu pe care Primăria Municipiului Bucureşti l-a pus la dispoziţia Asociaţiei Help Autism. Am inaugurat astăzi Centrul de Terapie Eminescu, aflat pe Strada Ardeleni nr. 3A, unde copiii vor beneficia de intervenţii terapeutice ABA, logopedie, psihoterapie, integrare senzorială şi grupuri de socializare”, a scris Horia Tomescu, vineri pe Facebook.
 
El a adăugat că acesta „este încă un exemplu că parteneriatul public-privat funcţionează şi că împreună putem oferi bucureştenilor mult mai multe şi într-un timp mult mai scurt”.
 
„Dorinţa mea este să facem din Bucureşti un oraş cât mai prietenos cu copiii şi voi sprijini în continuare dezvoltarea de noi servicii sociale în parteneriat cu mediul nonguvernamental”, a completat Tomescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.