Viceprimarul USR al Capitalei Horia Tomescu a anunţat că a fost semnat contractul pentru cea mai mare investiţiei a Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti şi anume reabilitarea malurilor lacului Herăstrău. Valoare a contractului este de 45,68 milioane lei fără TVA, iar termenul de derulare al contractului este de 12 luni, a mai spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„După 57 de ani vor fi reabilitate malurile lacului Herăstrău. Astăzi s-a semnat contractul pentru cea mai mare investiţie a Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti: „Reparaţii Capitale apărări de mal lac Herăsătrău, inclusiv apărări de mal insule Herăstrău” ce are ca obiect servicii de proiectare şi execuţie lucrări”, a scris Horia Tomescu, miercuri pe Facebook.
 
Viceprimarul Capitalei a adăugat că, în urmă procedurii de licitaţie deschisă a fost desemnată câştigătoare firma SC Dimar SRL pentru o valoare a contractului de 45,68 milioane lei fără TVA, termenul de derulare al contractului fiind de 12 luni.
 
„Scopul lucrărilor de reabilitare şi consolidare pentru apărările de mal ale lacului Herăstrău îl reprezintă atât siguranţa vizitatorilor parcului cât şi buna funcţionare a întregului ansamblu hidrotehnic al râului Colentina din care este parte integrantă lacul Herăstrău”, a mai precizat Tomescu.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.