Vicepreşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19, Andrei Baciu, anunţă că s-a vaccinat, luând această decizie pentru că are încredere în ştiinţă. Baciu a purtat un tricou cu mesajul ”Împreună învingem pandemia”, similar cu cel purtat de premierul Florin Cîţu în momentul în care s-a vaccinat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”M-am vaccinat pentru că am încredere în ştiinţă, pentru că vaccinul anti-COVID reprezintă singura speranţa de a ne reîntoarce cât mai curând la bucuria vieţii pe care o aveam înainte”, a scris, joi seară, pe Facebook, Andrei Baciu. 
 
Acesta a postat şi o fotografie din momentul vaccinării, unde poartă un tricou cu mesajul ”Împreună învingem pandemia”, similar cu cel purtat de premierul Florin Cîţu în momentul în care s-a vaccinat. 
 
În România se derulează cea de-a doua etapă a Strategiei Naţionale de vaccinare, în cadrul ei fiind prevăzuţi şi angajaţii din sectoare considerate esenţiale. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.