Valer Dorneanu şi-a încheiat mandatul de judecător al Curţii Constituţionale, acesta arătând, într-un mesaj transmis cu acest prilej mass-media că îşi exprimă aprecierea pentru semnificativa contribuţie în prezentarea cu obiectivitate a activităţii Curţii Constituţionale, în comuna misiune de a informa corect şi cu celeritate societatea

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mandatul meu ca judecător constituţional s-a încheiat. Doresc, cu această ocazie, să vă mulţumesc pentru respectul şi pentru buna noastră colaborare, care m-au onorat şi bucurat în cei 6 ani, ca preşedinte al Curţii.  Cu sinceritate, îmi exprim aprecierea pentru semnificativa contribuţie în prezentarea cu obiectivitate a activităţii Curţii Constituţionale, în comuna misiune de a informa corect şi cu celeritate societatea”, a transmis Valer Dorneanu. 
 
„Presa este un plămân prin care respiră o naţiune”, minunate cuvinte ce aparţin marelui Arghezi, care redau cu fidelitate rolul şi importanţa jurnalismului autentic, afirmă judecătorul.
 
”Activitatea Dumneavoastră se identifică cu uşurinţă cu această definiţie, prin dăruirea şi abnegaţia în exercitarea acestei nobile profesii. Folosesc acest prilej pentru a vă asigura de alese sentimente de preţuire, alături de expresia înaltei mele consideraţii”, mai spune Dorneanu în mesajul adresat mass-media. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.