Traficul feroviar a fost blocat, duminică după-amiază, între Gligoreşti (judeţul Cluj) şi Luduş (judeţul Mureş), după defectarea unui tren de marfă. Două trenuri de persoane aşteaptau în cele două gări reluarea circulaţiei, urmând să aibă întârzieri de circa 90 de minute. Traficul a fost reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit CFR SA, circulaţia feroviară a fost reluată între Gligoreşti şi Luduş.
 
Trenurile de călători IR 1745, care circulă în relaţia Tărgu Mureş - Cluj Napoca, şi R 4534, care circulă în relaţia Războieni - Târgu Mureş, au staţionat temporar în gările Luduş, respectiv Gligoreşti, acestea urmând să înregistreze la destinaţie cu o întârziere de circa 90 de minute.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulaţia feroviară este închisă la această oră pe linia simplă Gligoreşti - Luduş, din cauza defectării unui tren privat de marfă în linie curentă, la km 327+400”, a transmis, duminică, purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.
 
Trenul privat de marfă, care aparţine operatorului Constantin Group, efectua un transport pe relaţia Constanţa Ferryboat – Iernut şi are în compunere 35 de vagoane goale.
 
”Menţionăm faptul că, până la sosirea locomotivei de ajutor, necesară pentru retragerea garniturii de marfă din linie curentă, trenurile de călători IR 1745, care circulă în relaţia Tărgu Mureş - Cluj Napoca, şi R 4534, care circulă în relaţia Războieniu – Târgu Mureş, staţionează temporar în gările Luduş, respectiv Gligoreşti. Estimăm finalizarea operaţiunii de retragere a garniturii defecte de marfă şi redeschiderea liniei în circa 60 de minute”, a precizat Brânzan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.