Timpii de aşteptare pentru autoturisme sunt vineri dimineaţă de 80 de minute la punctul de trecere a frontierei Nădlac ll şi de 60 de minute la Vama Veche, pe sensul de ieşire din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE ora 11.00 - La Vama Veche timpul de aşteptare a scăzut la 60 de minute, iar timpii de aăteptare sunt de 40 de minute la alte două puncte de frontieră cu Bulgaria, Negru Vodă şi Giurgiu.

La Nădlac ll, timpul de aşteptare se menţine la 80 de minute.

Timp de aşteptare de 30 de minute la Nădlac, Borş, Urziceni şi Petea.

UPDATE ora 10.00  - Site-ului Poliţiei de Frontieră indică faptul că timpul de aşteptare a crescut la 60 de minute de la Vama Nădlac ll, fiind  determinat de numărul mare de maşini care ies din ţară.

La Vama Veche timpul de aşteptare este de 250 de minute, din cauza numărului mare de autovehicule.

Şi alte puncte de frontieră au încerput să se aglomereze: Nădlac, Urziceni, Negru Vodă, Sculeni, Albiţa.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare de 60 de minute de la Vama Nădlac ll este determinat de ”lipsa personal din partea autorităţilor maghiare”.

La punctul de frontieră Vama Veche, spre Bulgaria, timpul de aşteptare pentru ieşirea din ţară este de 50 de minute, din cauza numărului mare de autovehicule.

Mai sunt aglomerate şi vămile Petea şi Albiţa, unde pe sensul de ieşire din ţară timpul de aşteptare este de 30 de minute.

În celelalte puncte de trecere a frontierei, timpul de aşteptare este de 10 minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.