Un incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la cabinetul medical al liceului Rulmentul din municipiul Alexandria. La faţa locului se deplasează echipaje de pompieri, dar şi ambulanţe. Potrivit ISU incendiul izbucnit în incinta liceului a fost cauzat de un scurtcircuit produs la un cuptor cu microunde lăsat sub tensiune. Fumul produs a degradat pereţii cabinetului medical. Nu a fost nevoie de evacuarea persoanelor aflate în liceu şi nici nu au fost victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primele date de la faţa locului arată că un incendiu a fost semnalat la nivelul cabinetului medical din incinta liceului Rulmentul, din Alexandria. Conform oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, la faţa locului au fost trimise maşini de stingere, un echipaj de descarcerare, ambulanţa pentru transport victime multiple şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Teleorman.
 
Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu au fost semnalate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.