Sute de transportatori protestează duminică seara, în municipiul Constanţa, pe mai multe bulevarde, ei fiind însoţiţi de echipaje de poliţie şi jandarmi. Transportatorii au blocat un bulevard din Constanţa. Astfel, intrarea în Constanţa dinspre Mangalia este blocată la ora transmiterii acestei ştiri de sutele de maşini care participă la protest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Oamenii claxonează fără oprire şi au aprins luminile de avarie de la autovehicule. Unii dintre ei transmit imagini de la protest pe diverse reţele de socializare şi îi îndeamnă pe oameni să iasă în stradă.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Convoiul a pornit din oraşul Ovidiu, s-a deplasat apoi pe DN 3 până în municipiul Constanţa şi a continuat parcursul pe bulevardul Aurel Vlaicu (Şoseaua de centură a municipiului Constanţa). La acest protest participă atât camioane de mare tonaj, dar şi autoturisme. 
“La această oră, jandarmii şi poliţiştii constănţeni asigură, în sistem integrat, măsuri de ordine publică în dinamică, având în vedere protestul fermierilor, transportatorilor şi al persoanelor care realizează  transport de persoane în regim de taxi.
Convoiul se deplasează pe traseul Ovidiu - DN 3- municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Şoseaua Mangaliei, strada Hărman Arbore şi retur.
În acest context, pe traseul respectiv au fost instituite restricţii de circulaţie, pentru a asigura siguranţa participanţilor la trafic şi a protestatarilor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. 
Martorii au precizat că în apropiere de ieşirea din municipiu spre Mangalia, protestatarii s-au oprit şi ar dori să o ia pe alt traseu decât cel stabilit iniţial.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.