Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunţat că circulaţia tramvaiului 41 este blocată, miercuri după-amiază, pe Şoseaua Crângaşi, pe ambele sensuri, din cauza unui eveniment de circulaţie. Ulterior, STB a anunţat că a fost reluată circulatia vagoanelor liniei 41, pe Soseaua Virtutii. Durata întrerupere a fost de 199 de minute, de la 15.57 până la 19.16.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Linia 41 - blocată pe ambele sensuri pe Sos. Virtuţii, la Pod Ciurel. Cauza: eveniment de circulaţie”, arată o postarea a STB, pe reţeaua X, fostă Twitter.

Sursa citată mai spune că, ăentru preluarea fluxului de călători a fost înfiinţată linia navetă 641, între Ghencea şi Piaţa Presei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.