Secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu a fost inundată, luni, în urma unei ploi torenţiale. În secţie se află în acest moment internaţi şase pacienţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”În urma căderilor abundente de precipitaţii apa a pătruns în modularul ATI COVID al SCJU Sibiu.  Practic, din cauza debitului foarte mare de apă rezultat în urma ploilor torenţiale, sistemul de colectare si scurgere al modularului nu a făcut faţă”,  transmis, luni, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu, Decebal Todăriţă. 

Potrivit acestuia, echipa administrativă a SCJU Sibiu s-a deplasat la faţa locului, s-a intervenit rapid pentru îndepărtarea apei.

”Pacienţii şi aparatura nu sunt în acest moment în pericol. Este o problemă de natură tehnică, iar SCJU Sibiu a notificat deja constructorul care a efectuat lucrarea în vederea identificării rapide a unei soluţii, astfel încât astfel de situaţii să nu se mai repete.  Construcţia este încă în garanţie”, a mai transmis Todăriţă. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Secţia ATI COVID a Spitalului Judeţean Sibiu a fost inundată, luni, în urma unei ploi torenţiale.  În unele locuri, apa a ajuns şi la 20 de centimetri. Angajaţii spitalului au folosit găleţi pentru a aduna apa. 

Şase pacienţi sunt în acest moment internaţi pe secţia COVID a spitalului. 

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Spitalul nu a reacţionat. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.