Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, joi, lângă localitatea Sineşti, judeţul Iaşi, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri şi Poliţie. În aparatul de zbor se aflau două persoane care sunt în viaţă, dar au refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi au declarat, joi, pentru News.ro, că un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat lângă localitatea Sineşti.

”În avion se aflau două persoane care sunt în viaţă şi au refuzat transportul la spital. Colegii noştri au plecat către locul accidentului cu un echipaj de terapie intensivă şi o autospecială cu apă şi spumă”, au precizat reprezentanţii ISU Iaşi.

Potrivit acestora, în avion se aflau un cetăţean austriac şi un cetăţean german, care au reuşit să iasă singuri din aparatul de zbor.

La faţa locului nu se înregistrează scurgeri de kerosen.

Deocamdată, nu se cunosc condiţiile producerii accidentului sau din ce direcţie se deplasa avionul, ancheta urmând a fi coordonată de către un procuror. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.