Detaşamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru localizarea şi stingerea unui incendiu produs la un depozit de fier vechi (REMAT), în localitatea Alba Iulia. Nu sunt victime, iar după interveniţia cu patru autospeciale de stingere şi o scară autoscară pentru salvare de la înălţime, incendiul a fost stins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflată in proximitatea zonei de manifestare, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert. Echipajele de intervenţie acţionează pentru protecţia şi extragerea mai multor butelii de oxigen şi acetilenă, aflate în proximitatea producerii incendiului, concomitent cu localizarea şi stingerea deşeurilor şi a cauciucurilor”, arată informarea de presă a IGSU.
 
Incendiul este localizat, astfel că pericolul extinderii flăcărilor la vecinătăţi  a fost eliminat, mai arată sursa vitată.
 
Totodată, pompierii au reuşit să extragă  aproximativ 70 de butelii aflate în proximitatea incendiului.
 
Suprafaţa afectată este de aproximativ 1.000 metri pătraţi, nefiind victime.
 
Foto: ISU Alba
Foto: ISU Alba
 
Foto: ISU Alba
Foto: ISU Alba
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.