Primăria Sectorului 4 a anunţat, miercuri seară, că un elev de clasa a XII-a de la Colegiul Naţional “Gheorghe Şincai” a fost confirmat cu noul coronavirus, iar cursurile clasei respective s-au mutat în online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Primăria Sectorului 4, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti, a dispus în această după-amiază mutarea în sistem online a activităţilor de învăţare în cazul elevilor unei clase a XII-a dintre cele ale Colegiului Naţional “Gheorghe Şincai”, ca urmare a testării pozitive la SARS-COV 2 a  unuia dintre cursanţi. Totodată, sala de curs sus menţionată a fost dezinfectată, urmând ca întregul spaţiu al unităţii de învăţământ să fie supus aceluiaşi gen de activităţi la finalul acestei săptămâni”, a transmis, miercuri seară, Primăria Sectorului 4.

De asemenea, Primăria anunţă că au fost dispuse, împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti şi a Primăria Municipiului Bucureşti, măsuri de carantinare instituţionalizată în cazul a 34 de muncitori străini, ce lucrau într-un şantier aparţinând unei societăţi comerciale, ca urmare a faptului că trei dintre colegii acestora au fost testaţi pozitiv la coronavirus.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.