Trei noi focare de COVID-19 au fost raportate în judeţul Iaşi, două dintre ele fiind la unităţi medicale: Spitalul Providenţa şi Institutul Regional de Oncologie, la acesta din urmă fiind luată decizia de a sista internările, anunţă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi. Un alt focar este la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi, unde au fost confirmaţi 27 de elevi şi două cadre didactice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit DSP Iaşi, în judeţ au fost raportate trei noi focare de COVID.

Astfel, la Spitalul Providenţa, la blocul alimentar au fost confirmate cu noul coronavirus trei angajate, acestea fiind izolate la domiciliu. Totodată, s-a făcut dezinfecţia bucătăriei.

Un alt focar este la Institutul Regional de Oncologie din Iaşi, la Secţia Chirurgie Oncologică, unde au fost confirmate nouă persoane: şase cadre medicale şi trei pacienţi. Aici au fost sistate internările şi au fost testaţi toţi pacienţii şi personalul medical.

Cel de-al treilea focar este la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Iaşi, unde au fost confirmate 29 de persoane: 27 de elevi şi două cadre didactice. Persoanele pozitive au fost izolate la domiciliu.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.