Testul de coronavirus al prefectului judeţului Constanţa, George Niculescu, a ieşit negativ, el fiind testat după ce o angajată a Prefecturii Constanţa a fost confirmată cu Covid-19. De asemenea, şi testele contacţilor direcţi ai angajatei Prefecturii au ieşit negativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Constanţa a anunţat, marţi seară, că în urma testării contacţilor direcţi ai angajatei care a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2, toate rezultatele au fost negative, inclusiv cele ale prefectului şi subprefecţilor judeţului Constanţa.

Prefectul judeţului, George Niculescu, a anunţat va coordona activitatea de la domiciliu, unde va rămâne izolat, şi va participa la şedinţe în sistem videoconferinţă şi teleconferinţă.

“Este necesar să avem continuitate, indiferent de situaţie, pentru că rolul nostru este foarte important, mai ales că suntem în plin sezon estival. Atât eu, cât şi colegii mei din cancelarie, vom rămâne în izolare la domiciliu până la noi dispoziţii, DSP Constanţa fiind instituţia care, în funcţie de contextul epidemiologic, va hotărî cât vom fi nevoiţi să stăm acasă”, a declarat George Niculescu.

O angajată a Prefecturii Constanţa, care îşi desfăşoară activitatea în Cancelarie, a fost confirmată, luni, cu noul coronavirus. Starea generală a femeii este bună, ea fiind asimptomatică, a precizat Prefectura Constanţa.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.