Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport pentru tratarea bolnavilor de coronavirus, s-a umplut de pacienţi, astfel că noile internări se fac acum în secţiile TBC şi Boli Infecţioase din Spitalul Judeţean Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit dr. Carmen Scântei de la Direcţia de Sănătate Publică Buzău, internările bolnavilor cu coronavirus se vor realiza de acum inclusiv în Spitalul Judeţean Buzău, în secţiile TBC şi Boli Infecţioase. Măsura este dispusă după ce spitalul din Râmnicu Sărat s-a umplut cu bolnavi cu coronavirus.

În continuare, pe măsură ce vor fi extrenate persoane care s-au vindecat de COVID 19 din spitalul râmnicean, vor fi internaţi aici bolnavii nou diagniosticaţi din zona Râmnicului, în timp ce restul buzoienilor vor fi direcţionaţi către cele două secţii exterioare ale Spitalului Judeţean Buzău.

Potrivit  directorului Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, vineri dimineaţă sunt internaţi aici 133 de bolnavi de coronavirus: 33 sunt bărbaţi, 97 sunt femei, iar 3 copii. Faţă de ziua precedentă, 3 pacienţi s-au făcut bine şi s-au externat. 

În judeţul Buzău, conform raportării de joi de la ora 13.00, sunt 351 de bolnavi de coronavirus, iar 8 persoane din rândul acestor bolnavi au decedat, având şi alte afecţiuni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.