Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) anunţă că, în intervalul 10 - 16 ianuarie, va fi îmbunătăţit sistemul digital de plată cu unul mai performant, iar în această perioadă, din motive tehnice aplicaţia InfoTB si plăţile cu card bancar contactless la validatoarele din vehicule vor suferi disfuncţionalităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Îmbunătăţim sistemul digital de plată!  Pentru a răspunde cerinţelor călătorilor, STB va aduce îmbunătăţiri sistemului de plată digitală. Astfel, în perioada 10 – 16 ianuarie 2024, înlocuim sistemul de comunicaţii cu altul mai performant”, arată o postare de miercuri, pe pagina de Facebook a Societăţii de Transport Bucureşti.
 
Sursa citată mai spune că, în această perioadă, din motive tehnice aplicaţia InfoTB si plăţile cu card bancar contactless la validatoarele din vehicule vor suferi disfuncţionalităţi.
 
„Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate. Asigurăm călătorii ca personalul de control din teren va ţine cont de aceste disfuncţionalităţi ale sistemului de plată, în intervalul menţionat. Lucrăm, zi de zi, pentru a îmbunătăţi calitatea serviciului de transport public! Modern. Digital. Mai rapid. Acesta este noul STB!”, mai precizează sursa menţionată.

 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.