Sindicatul Europol anunţă că doi poliţişti au fost răniţi, după ce maşina de serviciu, aflată într-o stare avansată de uzură, s-a răsturnat într-o curbă, sindicaliştii sugerând ministrului de Interne Marcel Vela ca, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre. Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, vineri, că sunt în pregătire mai multe autoturisme Dacia Duster care urmează să fie alocate poliţiştilor, aceasta după ce Sindicatul Europol i-a transmis ca, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Marcel Vela, după ce sindicaliştii Europol i-au sugerat să cumpere sicrie, dacă nu poate cumpăra maşini: Sunt în pregătire mai multe autoturisme Duster pentru a fi repartizate în ţară

”Aseară, doi colegi din cadrul unei secţii rurale a IPJ Satu Mare, aflaţi în misiune la un eveniment sesizat prin 112, s-au răsturnat cu "autospeciala" într-o curbă între localităţile Satu Mare şi Micula”, anunţă Sindicatul Europol.

Sindicaliştii susţin că autospeciala, pe care o numesc ”sicriul pe roţi”, face parte din categoria Logan 2005, aflată într-o stare avansată de uzură şi care nu mai poate fi folosită în misiuni.

”Îi sugerăm domnului ministru, dacă tot nu poate achiziţiona maşini noi, măcar să achiziţioneze un lot de sicrie de la pompe funebre”, afirmă Europol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.