Toţi angajaţii unei fabrici din judeţul Sibiu care confecţionează măşti de protecţie au fost izolaţi la domiciliu, după ce o angajată a murit din cauza coronavirus. Şase angajaţi ai firmei care prezentau simptome, au fost consultaţi de către personal al Serviciului de Ambulanţă şi al ISU şi au fost transportaţi la spital, fiind internaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ceea ce priveşte situaţia de la fabrica de produse medicale Raguse Medizinische Produkte Romania SRL precizăm faptul că pentru tot personalul acesteia s-a dispus măsura izolării la domiciliu. Pentru persoanele care au prezentat simptome specifice COVID-19, acestea au fost consultate de personalul SAJ Sibiu şi ISU Sibiu, iar în urma intervenţiilor au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde au fost internaţi”, a transmis, vineri seară, Prefectura Sibiu.

Sursa citată a precizat că momentan angajaţii fabricii care confecţionează măşti de protecţie  se află sub observaţie, iar unii sub tratament specific.

În total, şase angajaţi ai fabricii din Cisnadie przentau simptome şi au fost consultaţi de medici, fiind transportaţi la spital.

Potrivit Turnul Sfatului, o angajată a firmei, în vârstă de 50 de ani, a murit marţi din cauza coronavirus, iar pentru o altă femeie a fost deja confirmat diagnosticului.

Femeia decedată a ajuns la spital în aceeaşi zi în care a murit şi nu avea alte afecţiuni.

Firma din Cisnădie are aproximativ 300 de angajaţi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.