Prefectura Sibiu anunţă că, marţi, sunt 290 de cazuri de coronavrus active în judeţ, 150 fiind în municipiul Sibiu. Cu toate acestea, raportat la populaţia din oraş, rata de infectare este de doar 0,74 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă informăm că la data de astăzi, 8 septembrie a.c. în judeţul Sibiu sunt active un număr de 290 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2”, a transmis, marţi, Prefectura Sibiu.

Potrivit statisticii prezentate, 150 de cazuri sunt în municipiul Sibiu, 18 la Mediaş, 15 la Slimnic şi 11 la Miercurea Sibiului.

În alte localităţi sunt mai puţine cazuri, însă în câteva rata de infectare este considerată mare, având în vedre populaţia redusă.

În această situaţie sunt localităţile Arpaşu de Jos, cu 7 cazuri, şi Ludoş, cu 5 cazuri, unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile depăşeşte 3 cazuri la 1.000 de locuitori.

În municipiul Sibiu, incidenţa cumulată este de 0,74 cazuri la 1.000 de locuitori.

Prefectura Sibiu a mai prcizat că există şi 12 persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, care, deşi nu au domiciliu pe raza judeţului Sibiu, s-au infectat şi sunt internate în unităţi medicale din Sibiu.

În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 1.612 de persoane (dintre care 1.502 adulţi şi 110 copii). Până la data curentă au fost vindecate 1.103 de persoane, iar 92 persoane au decedat. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.