Biroul permanent al Senatului a aprobat, luni, o scrisoare formulată de către liderul senatorilor USR Radu Mihail în care îl invită pe ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila la „Ora Guvernului” în forul legislativ, pe data de 28 iunie. Tema dezbaterii este Planul Naţional de Combatere şi Control a Cancerului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În temeiul art.182 din Regulamentul Senatului, grupul parlamentar USR solicită invitarea ministrului Sănătăţii, domnul Alexandru Rafila, în cadrul Orei Guvernului, pentru data de 28 iunie 2023. Tema politică de interes major pe care o propunem spre dezbatere în acest cadru constă în elaborarea şi implementarea Planului Naţional de Combatere şi Control a Cancerului”, arată scrisoarea formulată de către liderul senatorilor USR Radu Mihail şi aprobată luni de către Biroul permanent al Senatului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.