Şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berchet, a anunţat, marţi, că situaţia este sub control, iar instituţia are capacitatea de a gestiona situaţii ca cea apărută după bătaia dintre clanuri din Sectorul 6. În sectoarele 2 şi 5 au fost instituite dispozitive speciale de siguranţă publică, atât fixe, cât şi mobile. În Sectorul 6, după o bătaie între clanuri, o persoană a murit şi alta a fost rănită, fiind în spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Asigurăm cetăţenii din Bucureşti că situaţia este sub control. Niciun cetăţean de bună credinţă nu trebuie să se simtă în pericol, suntem aici pentru siguranţa dumneavoastră şi a familiilor dumneavoastră”, a declarat, marţi, şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berchet.

Acesta a explicat că, marţi dimineaţă, în Sectorul 6, a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane în urma căruia un bărbat de 39 de ani a decedat, iar altul se află la spital pentru îngrijiri medicale.

Acesta a precizat că cercetările sunt în curs şi se desfăşoară toata gama de acţiuni.

Şeful Poliţiei Capitalei a anunţat că au fost instituite dispozitive speciale de siguranţă publică în Sectoarele 2 şi 5, dispozitive fixe, dar şi mobile, care suplimentează forţele de ordine care se aflau deja în teren.

”Poliţia Capitalei nu tolerează şi nu va tolera activităţi care să tulbure liniştea publică şi îi asitur pe toţi cetăţenii  că suntem la datorie. Ştiu că astfel de evenimente nu pun structura pe care o coordonez într-o lumină pozitivă, dar vă asigur că avem capacitate să gestionăm astfel de situaţii. Pentru cei care nu au respectat legea am un singur mesaj: Suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate şi vă asigur că împreună cu colegii mei vom avea un oraş sigur. Nu vom tolera ca liniştea oraşului să fie tulburată de acţiunile iresponsabile ale unor persoane care nu au respectat legea şi comunitatea”, a mai declarat şeful Poliţiei Capitalei.

O persoană a murit şi o alta se află în spital în stare gravă, în urma unei bătăi între clanuri care a avut loc marţi noaptea în Capitală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.