Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Cluj a decis ca, începând de marţi, elevii de la şcoala din comuna Corneşti să treacă trece la scenariul roşu, cursuri online, după ce incidenţa cumulată a cazurilor a crescut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CJSU a decis azi, ca urmare a informarii de către DSP cu privire la rata incidentei cazurilor pozitive din comuna Corneşti (care depăşeşte 3 cazuri la 1.000 locuitori), ca începând de mâine 15 septembrie, unitatea de învăţământ din acest UAT sa treacă la scenariul 3 (învăţământ online)”, a transmis, luni, prefectul judeţului Cluj, Mircea Abrudean.

Potrivit acestuia alte modificări nu există la nivelul unităţilor de învăţământ din judeţ.

”Scenariile se vor actualiza săptămânal, sau ori de câte ori va fi nevoie, în funcţie de situaţia epidemiologică existenta la nivelul fiecărui UAT”, a mai transmis prefectul de Cluj.

În judeţ au fost confirmate 21 de noi cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore, iar 283 de pacienţi COVID-19 sunt internaţi în spital.

În decizia anterioară a CJSU Cluj, erau opt unităţi în scenariul 3 – cursuri online, 98 de şcoli în scenariul 2 şi 317 de unităţi de învăţământ în primul scenariu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.