Inspectorii vamali de la B.V.F. Halmeu – Direcţia Regională Vamală Cluj au descoperit în cadrul efectuării controlului fizic asupra mărfurilor aflate într-un automarfar înmatriculat în Ucraina, fără documente de provenienţă, două recipiente metalice sigilate, a câte 12 litri fiecare, care conţineau soluţie lichidă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Soluţia din recipiente cunoscută sub denumirea de metiletilcetonă sau butanonă, este încadrată în categoria precursorilor de droguri, în conformitate cu legislaţia unională şi naţională, iar faptele de mai sus întrunesc elementele constitutive ale infracţiunii de contrabandă, fiind întocmit proces verbal de constatare, cazul fiind predat organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, arată comunicatul de presă al Autorităţii Vamale Române.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.