Robin & the Backstabbers, Şuie Paparude, Coma, Cred că sunt extraterestru, Gojira & Planet H, dar şi trupe străine vor concerta weekendul viitor la festivalul Creative Fest, organizat la Romexpo. Festivalul va avea un skatepark, o zonă de graffiti cu tema „Ucenicul vrăjitor”, dar şi o zonă de restaurante mobile cu street food.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Festivalul de artă şi cultură urbană Creative Fest organizat de Primăria Capitalei prin Creart se află în acest an la a cincea ediţie şi se va desfăşura în perioada 27-29 iulie, la Romexpo. Intrarea este liberă, iar accesul se face începând cu ora 16.00, pe la intrările Romexpo A şi B.

Astfel, vineri, prima zi a festivalului, de la ora 17.00 va concerta trupa rock CnM, urmată de Gojira & Planet H, Robin & the Backstabbers, Şuie Paparude şi Rudimental DJ Set. Sâmbătă vor urca pe scenă de la aceeaşi oră Power pe Vinil, Cred Că Sunt Extraterestru, Basska şi Fantome, Coma şi trupa germană de rock alternativ Guano Apes.

În ziua de duminică, ultima zi de festival, vor cânta Tony Baboon Band, cu un performance act în care mixează genuri muzicale precum reggae, trip-hop şi rap, urmaţi de trupa de hip-hop C.T.C. ONYX, una dintre cele mai cunoscute formaţii de hardcore rap din Queens, New York. Vor mai cânta jamaicanul Protoje, cunoscut şi că "The Reggae Revival", şi trupa să The Indiggnation, care promovează în turneu noul sau album, numit „A Matter Of Time", concertând pentru prima oară în România şi DJ-ul englez Fatboy Slim.

Festivalul Creative Fest va avea şi o zonă de extreme sports, formată din patru quarterpipes, un funbox, un bank, un half pyramid şi un rail. Skateparkul se întinde pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi, incluzând spaţii de transfer atât în interior, cât şi în exteriorul elementelor, precizează municipalitatea.

Componentele din zona de sport extrem sunt proiectate pentru biciclete BMX, trotinete, role şi plăci de skateboarding. Amatorii se pot da pe rampe între orele 16:00 şi 19:00, doar dacă sunt dotaţi cu echipament minim de protecţie (cel puţin cască), urmând ca în intervalul orar 19:00 – 21:00 să aibă loc demonstraţii de sport extrem ale profesioniştilor.

Zona de graffiti de anul acesta are ca temă clasicul desen animat Disney, „The Sorcerer's Apprentice („Ucenicul vrăjitor”) şi are o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi.

Partea gastronomică, având o suprafaţă de peste 1.000 de metri pătraţi, va cuprinde restaurante mobile cu street food din bucătăria internaţională şi o zonă lounge.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.