Circulaţia camioanelor prin Punctul de Trecere a Frontiereri Isaccea este restricţionată, din cauză că autorităţile ucrainene au decis închiderea traficului de mare tonaj pe ruta Reni-Odesa, în contextul ninsorilor abundente. Sâmbătă seară, nu sunt restricţii pentru autoturisme la PTF Isaccea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Gărzii de Coastă, autorităţile de frontieră din Ucraina au anunţat că, pentru 24 de ore, se interzice circulaţia autovehiculelor de mare tonaj pe traseul Reni-Odesa, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a ninsorilor abundente.
 
”Din acest motiv se restricţionează circulaţia camioanelor prin PTF Isaccea până la revenirea la normal a condiţiilor meteo şi redeschiderea circulaţiei în statul vecin. Precizăm că, la acest moment, traficul autoturismelor se desfăşoară normal prin PTF Isaccea, însă vă rugăm să aveţi în vedere posibile situaţii cauzate de condiţiile meteo nefavorabile care vă pot îngreuna deplasarea”, a arătat sursa citată.
 
Reprezentanţii Gărzii de Coastă au recomandat consultarea aplicaţiei traficonline, disponibilă pe site-ul Poliţiei de Frontieră, unde se pot vizualiza, în timp real, timpii de aşteptare în punctele de trecere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.