Alexandru Rafila a precizat, joi, că ulcrările centrul de patologie vasculo-cerebrală şi neurochirurgie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj avansează într-un ritm rapid. Investiţia se ridică la 231 milioane de lei şi este asigurată de Ministerul Sănătăţii prin PNRR, a mai spus ministrul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Centrul de patologie vasculo-cerebrală şi neurochirurgie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj avansează într-un ritm rapid. Investiţia se ridică la 231 milioane de lei şi este asigurată de Ministerul Sănătăţii prin PNRR”, a scris Alexandru Rafila, joi pe Facebook.
 
Ministrul PSD a mai spus că centrul cuprinde: diagnostic de specialitate: CT, RMN şi Angiografie multiplanară; sală hibrid multifuncţională; 6 săli de operaţie modulare; sisteme de neuronavigaţie şi neurofiziologie; 105 paturi de spitalizare continuă; ambulatoriu de specialitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.