Alexandru Rafila a fost chemat de către senatorii AUR în plenul de marţi, de la ora 11.00, pentru a îl întrebat cine vinovaţii pentru pierderea a 740 de milioane euro din fonduri europene care erau dedicate construirii sau renovării unor spitale, policlinici şi cabinete medicale din ţară. Reprezentanţii AUR vor să ştie şi când va fi adoptat Planul Naţional de Combatere a Cancerului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Mâine (marţi - n.r.) va fi audiat în Senat, la solicitarea AUR, ministrul sănătăţii, Alexandru Rafila, cu privire la mai multe subiecte extrem de importante care preocupă întreaga suflare românească şi de care este responsabil Ministerul Sănătăţii. Îl vom întreba pe ministrul Rafila cine sunt vinovaţii pentru pierderea a 740 de milioane de euro din fonduri europene care erau dedicate construcţiei sau renovării unor spitale, policlinici şi cabinete medicale din ţară, în condiţiile în care infrastructura spitalicească de la noi este într-o stare jalnică şi aveam nevoie mare de aceşti bani. Vrem să ştim de la ministrul Rafila când va fi adoptat acel Plan Naţional de Combatere a Cancerului, pentru că sunt sute de mii de români care suferă de această boală”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a partidului AUR.
 
Conducerea Senatului, cât şi cea a Camerei Deputaţilor a amânat în mai multe rânduri solicitările AUR prin care îl chemau pe Alexandru Rafila la „Ora Guvernului”. Prin temele propuse de către AUR spre dedzbatere se număra şi cea privind Strategiei naţionale de vaccinare în România pentru perioada 2023 – 2030.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.