Ministrul Sănătăţii Alexadru Rafila a afirmat, după semnarea contractului pentru noul Spital Judeţean Neamţ, că odată cu semnarea acestui document, MS a reuşit să ajungă la un nivel de peste 98% grad de contractare din PNRR. „Deci practic am reuşit să contractăm toate fondurile aflate la dispoziţia Ministerului Sănătăţii. Cred că şi acest spital, la fel ca multe altele care sunt deja în faza de execuţie, va putea să fie finalizat la timp”, a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

„Odată cu semnarea acestui contract important pentru judeţul Neamţ, noi am reuşit să ajungem la un nivel de peste 98% grad de contractare din PNRR. Deci practic am reuşit să contractăm toate fondurile aflate la dispoziţia Ministerului Sănătăţii. Cred că şi acest spital, la fel ca multe altele care sunt deja în faza de execuţie, va putea să fie finalizat la timp. Să sperăm că nu va fi nevoie de prelungirea termenului, pentru că din câte am înţeles, din câte am discutat, procedurile se aproprie de finalizare. Aşteptăm ofertele pentru proiectare, construire, execuţia şi dotarea acestui spital care trebuie realizată într-un timp limitat, dacă vreţi, dar pentru care există perspective serioase de realizare”, a declarat Alexandru Rafila, vineri, după semnarea contractului noului Spital Judeţean Neamţ.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Ministrul Sănătăţii a mai spus că acest spital este nu doar un simbol, ci şi un edificiu care trebuie să ofere servicii de bună calitate nemţenilor.

„Să ne ajute Dumnezeu şi să ne bucurăm cu toţii la inaugurarea acestui spital care este nu numai un simbol, este un edificiu care trebuie să ofere servicii de bună calitate nemţenilor şi  o să ne ocupăm să îi ajutăm, poate şi împreună cu Facultatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, încât să existe o resursă umană calificată care să poată să răspundă unui spital modern care înseamnă cu totul altceva decât poate cunoaşteţi în momentul de faţă”, a conchis Rafila.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.