Social-democraţii i-au solicitat primarului Capitalei Nicuşor Dan să demisioneze din funcţie. „Ai promis că salvezi Bucureştiul! Dar ai livrat doar nesimţire şi indolenţă, în timp ce oamenii sunt sfârtecaţi de câini, incapabilule!”, arată PSD într-o postare pe Facebook şi adaugă că „USR tace complice la culpa penală a primarului lor”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nicuşor Dan, demisia! Ai promis că salvezi Bucureştiul! Dar ai livrat doar nesimţire şi indolenţă, în timp ce oamenii sunt sfârtecaţi de câini, incapabilule! Ai promis electoral că îţi dai demisia dacă nu rezolvi problema câinilor fără stăpân. Dar ai sfârşit prin a-i aduce din nou pe străzi, alături de mizerie, gunoaie şi şobolani!”, transmite PSD, într-o postare miercuri pe pagina de Facebook.
 
Sursa citată mai spune că USR tace complice la inacţiunea şi „culpa penală” a primarului lor.
 
„Iar, în timp ce în Capitala lui Nicuşor Dan oamenii sunt ucişi de câini, USR tace complice la culpa penală a primarului lor! Un scut de tăcere neruşinată în jurul lui Nicuşor Dan, la fel ca celelalte cazuri de primari-penali ai USR! Un singur gest, Nicuşor Dan – Demisia! Ai promis! Nu ai făcut! Pleacă!”, mai indică postarea PSD. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.